Tweekapper Betula

 

Betula

De twee-onder-één-kapwoning Betula is een mooie en vooral ruimte tweekapper. Net als al onze woningen wordt het type Betula gebouwd volgens moderne materialen en technieken. Deze woningen bieden volop woonplezier voor een scherpe prijs. De vrijstaande tweekapper heeft rondom een ruime tuin die direct met uw woonkamer verbonden is door de terrasdeuren in aan de achterzijde. De ruimte woonkamer en open keuken geven deze woning een mooi open karakter.

Betula heeft een woonoppervlakte van circa 120m² met een perceelgrootte van circa 450m². De woonkamer is voorzien van terrasdeuren die u direct toegang geven tot de achtertuin. De woonkamer is direct verbonden met de open keuken in een sfeervolle erker. Op de eerste verdieping vind u drie ruime slaapkamers. Ook vind u hier een grote badkamer met een ligbad, inloopdouche en extra toilet. Een vaste trap brengt u naar een ruimte bergzolder met voldoende ruimte voor extra kamers.

Uiteraard is deze woning naar wens aan te passen door onze optiemogelijkheden. Hierbij kunt u denken aan een extra werkkamer, een extra berging of zelf een dakkapel. De volledige lijst met opties is bij de makelaar op te vragen. Uitgebreide informatie over deze woning vind u uiteraard in onze brochure.

Betula_p2