Statige jaren ’30 woning Tillia

Tillia

Een slim ingedeelde statige jaren ’30 woning. Dat is de woning Tillia. Alles in deze woning is zo ingedeeld dat alle ruimte optimaal benut is. Dit maakt deze woning niet overdreven groot en geeft u buiten meer ruimte voor uw tuin. Dat wil niet zeggen dat deze woning klein is! Met een woonoppervlak van circa 147m² heeft u meer dan voldoende ruimte voor u en uw gezin. Met drie slaapkamers, ruimte woonkamer en ruime zolder met een vaste trap biedt deze woning u alle ruimte die u wilt.

Tillia heeft een woonoppervlak van circa 147m² en een inhoud van 561m³. Op de eerste verdieping vindt u drie ruimte slaapkamers, een badkamer met ligbad, inloopdouche en extra toilet, en een vaste trap naar een ruime zolder. Terrasdeuren in de woonkamer en een buitendeur in de bijkeuken geven u direct toegang tot uw tuin.

Uiteraard is deze woning naar wens aan te passen door onze optiemogelijkheden. Hierbij kunt u denken aan een extra werkkamer, een extra berging of zelf een dakkapel. De volledige lijst met opties is bij de makelaar op te vragen. Uitgebreide informatie over deze woning vind u uiteraard in onze brochure.

Tillia_p2