Notariswoning Ulmus

Ulmus

De woning Ulmus is een echte klassieke notariswoning. Een statige entree, overloop met vide, de enorme ruimte op de begane grond, deze woning heeft uitstraling. De kamers op de begane grond, de woonkamer, eetkamer en keuken, zijn allen open met elkaar verbonden. Dit geeft deze woning een geweldig ruimte! Perfect voor elk gezin wat meer ruimte wil.

Ulmus heeft een woonoppervlak van 141m² en een totale inhoud van 547m³. Tuindeuren in de open eetkamer geven u toegang tot uw tuin. De vaste trap naar de eerste verdieping brengt u naar een overloop met vide. Op deze verdieping vind u tevens 3 slaapkamers en een ruime badkamer met ligbad, inloopdouche en extra toilet. Een vlizotrap geeft u toegang tot een ruime bergzolder.

Uiteraard is deze woning naar wens aan te passen door onze optiemogelijkheden. Hierbij kunt u denken aan een extra werkkamer, een extra berging of zelf een dakkapel. De volledige lijst met opties is bij de makelaar op te vragen. Uitgebreide informatie over deze woning vind u uiteraard in onze brochure.

Ulmus_p2