Jaren ’30 woning Robina

Robina

U wilt een moderne woning met een klassieke uitstraling? Dan is het woontype Robina iets voor u! Deze woning combineert de uitstraling van een klassieke jaren ’30 woning met de technieken, materialen en kwaliteit die we vandaag de dag gewend zijn. Robina is een vrijstaande woning met rondom het huis meer dan voldoende tuin voor u en uw gezin. De begane grond is ruim en open van opzet. Dit geeft deze woning een unieke sfeer.

Robina heeft een woonoppervlak van circa 160m², met een totale inhoud van 564m². Wanneer u de woning binnen gaat, stapt u binnen in de entree. Deze geeft u vervolgens toegang tot een ruime leefkeuken met bijkeuken. De open keuken geeft u uitzicht over uw voortuin. Wanneer u verder doorloopt komt u in de woonkamer. De terrasdeuren geven u direct toegang tot uw achtertuin. Op de eerste verdieping vind u 3 slaapkamers, waarvan één voorzien is van een grote inloopkast. De ruimte badkamer is voorzien van een ligbad, inloopdouche en een extra toilet. Een vaste trap leidt u naar de zolder.

Uiteraard is deze woning naar wens aan te passen door onze optiemogelijkheden. Hierbij kunt u denken aan een extra werkkamer, een extra berging of zelf een dakkapel. De volledige lijst met opties is bij de makelaar op te vragen. Uitgebreide informatie over deze woning vind u uiteraard in onze brochure.

Robinia_p2