Jaren ’30 herenhuis Catalpa

Catapla

U zoekt een ruime woning met een klassieke jaren ’30 uitstraling? Wellicht is het woontype Catalpa iets voor u. Deze woning combineerd de traditionele uitstraling van een herenhuis uit de jaren ’30 met het wooncomfort wat we in deze tijd gewend zijn. Deze woning biedt u veel ruimte. Zowel de woonkamer als de berging bieden u toegang tot uw voor- en achtertuin. De ruime berging heeft u tevens de mogelijkheid tot een praktijk aan huis, zonder dat u daarbij veel ruimte in huis verliest.

Catalpa heeft een woonoppervlak van circa 203m² en een inhoud van circa 732m², inclusief berging. Op de begane grond vind u een open leefkeuken en ruime woonkamer, die u door de terrasdeuren snel toegang biedt tot uw tuin. De grote berging is ideaal voor opslag, garage, of zelfs een praktijk aan huis. Op de eerste verdieping zijn drie slaapkamers gelegen, waarvan één voorzien van een grote inloopkast. Op deze verdieping vind u tevens een apart toilet en een badkamer met ligbad en inloopdouche. Een vaste trap brengt u naar de grote zolder.

Uiteraard is deze woning naar wens aan te passen door onze optiemogelijkheden. Hierbij kunt u denken aan een extra werkkamer, een extra berging of zelf een dakkapel. De volledige lijst met opties is bij de makelaar op te vragen. Uitgebreide informatie over deze woning vind u uiteraard in onze brochure.

Catalpa_p2