Herenhuis Paulonia

Paulonia

Het eerste wat u ziet wanneer u dit statige herenhuis betreedt is de ruimte! De woning Paulonia is zeer ruim opgezet. De woonkamer is heeft een sfeervolle erker met uitkijk op uw voortuin, terwijl de terrasdeuren in de ruim opgezette woonkeuken u toegang bieden tot uw achtertuin. Deze woning heeft tevens een ruimte berging en bijkeuken die de mogelijkheid bieden voor een praktijk aan huis.

Paulonia heeft een woonoppervlak van circa 193m² en een totale inhoud van circa 767m². Op de begane grond vind u een ruimte woonkamer, open woonkeuken, een speelkamer, een bijkeuken en een ruimte berging. Op de eerste verdieping zijn 4 slaapkamers te vinden. De badkamer vind u tevens op deze verdieping. Deze ruime badkamer is voorzien van een ligbad en een inloop douche. Het aparte toilet vind u tegenover de trap. Een vaste trap brengt u naar een open zolder met veel mogelijkheden.

Uiteraard is deze woning naar wens aan te passen door onze optiemogelijkheden. Hierbij kunt u denken aan een extra werkkamer, een extra berging of zelf een dakkapel. De volledige lijst met opties is bij de makelaar op te vragen. Uitgebreide informatie over deze woning vind u uiteraard in onze brochure.

Paulonia_p2