Boerderijwoning Sophora

Sophora

Wonen in harmonie met het dorp. Dat is waar deze woning voor staat. Het woontype Sophora is ontworpen in de stijl van een klassieke boerderijwoning. Grote kamers, ruimte, maar vooral uitstraling. U komt de woning binnen via een entree, die u onmiddelijk toegang geeft tot de ruimte woonkamer aan de voorzijde van de woning. Ensuite deuren brengen u naar de leefkeuken, waar u vervolgens door de terrasdeuren naar uw achtertuin door kunt lopen. Een aparte berging en bijkeuken geven op meer dan voldoende opslag op de begane grond.

Sophora heeft een woonoppervlakte van circa 210m², met een inhoud van circa 869m³. Op de uniek speels ingedeelde eerste verdieping vind u maar liefst vijf slaapkamers, een apart toilet en een badkamer met ligbad en inloopdouche. De vide geeft u uitkijk over de entree. Een vlizotrap geeft u toegang tot een traditionele vliering voor extra opslagruimte. Met al deze ruimte is deze woning uitermate geschikt voor de grotere gezinnen, of voor mensen die gewoon graag veel ruimte hebben.

Uiteraard is deze woning naar wens aan te passen door onze optiemogelijkheden. Hierbij kunt u denken aan een extra werkkamer, een extra berging of zelf een dakkapel. De volledige lijst met opties is bij de makelaar op te vragen. Uitgebreide informatie over deze woning vind u uiteraard in onze brochure.

Sophora_p2