Starterswoning Prunus ook geschikt als senioren woning

Prunus

Starterswoning

De starterswoning type Prunus is een gezellige starterswoning die voldoet aan alle eisen en wensen van deze tijd. De woning biedt ieder gezin voldoende ruimte, met meerdere slaapkamers, een vast trap naar de zonder en een eigen tuin. Ook voor deze woning bestaat de mogelijkheid om een starterslening af te sluiten, waardoor deze woning extra aantrekkelijk en bovendien zeer betaalbaar wordt!

Badkamer of slaapkamer op benedenverdieping behoort tot de mogelijkheden

Prunus biedt een woonoppervlak van circa 75m² en heeft er perceelgrootte van circa 222m². Op de eerste verdieping vind u drie slaapkamers en een efficiënt ingedeelde badkamer met inloopdouche en extra toilet. Deze woning verschilt van het type Salix in het feit dat de Prunus woning drie wat kleinere slaperkamers heeft op de eerste verdieping, in verband met de vaste trap naar de bergzolder. Hierdoor heeft u wel een grotere zolder die eenvoudig te bereiken is.

Uiteraard zijn er voldoende mogelijkheden om deze woning naar eigen wens aan te passen. Heem hiervoor contact op met ons of uw makelaar voor meer informatie. Uitgebreide informatie over deze woning vind u in onze brochure.

Prunus_p2