Onze starterswoningen

 Starterswoningen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Het plan

starterswoningen

Plaatsing van de starterswoningen

Hierboven ziet u de situatie van onze starterswoningen en twee-onder-één-kapwoningen. De kavels met nummers 1 t/m 10 zijn gereserveerd voor één van onze mooie starterswoningen, type Salix en type Prunus. Voor beide woningen is een starterslening mogelijk!Meer dan een starterswoning

Beide woningen zijn uitermate geschikt voor starters, maar uiteraard ook voor wie niet te groot wilt wonen. Alle woningen zijn vrijstaand en hebben ieder een eigen tuin. Ideaal voor jonge gezinnen!

Gezellig

De woningen Salix en Prunus zijn knusse en gezellige woningen en worden met de modernste materialen gebouwd. De woningen voldoen uiteraard aan de hoge eisen van deze tijd en sluiten bovendien aan bij het karakter van de streek.

Indeling woningen

In de gezellige woonkamer beleeft u direct plezier aan de tuin door de grote terrasdeuren te openen. Ook beschikt de woonkamer over een open keuken en een handige trapkast. De hal geeft u toegang tot het toilet, een berging, de trap en de meterkast. Via de trap komt u op de eerste verdieping. Hier vind u een overloop met toegang tot de slaapkamers en de badkamer. Type Salix telt twee ruimte slaapkamers en een vlizotrap naar de bergzolder. Bij type Prunus zijn de er drie slaapkamers en een vast trap naar zolder.