Over Tabaksveld Bull – Puiflijk

Brochure starterswoningen

Brochure vrije kavels en twee-onder-één-kapwoningen

Wie wil dat niet, gewoon een huis in Puiflijk?

Vooral voor diegenen die geboren en getogen zijn klinkt dit als vanzelfsprekend. Maar aangezien er de laatste 25 jaar nauwelijks gebouwd is in Puiflijk was dit niet voor iedereen mogelijk. En zeker niet voor starters. Nu wordt er eindelijk weer eens gebouwd in Puiflijk, op het Tabaksveld. U kunt hier zelf kiezen welk kavel u wilt en welke woning u er op wilt bouwen. Een unieke kans! Tabaksveld-Bull kan daarom gezien worden als een logische maar toch ook unieke aanvulling voor het dorp.

Vrije kavelkeuze

Maar misschien loopt u al jaren rond met eigen ideeën of wensen? Ook dan kunnen wij uw visie doorvertalen naar uw eigen woningontwerp. Zo krijgt u precies de woning die u altijd heeft willen hebben, gewoon in Puiflijk.
Indien gewenst verzorgen wij voor u de ontwerp-tekeningen en de vergunningsaanvraag.

Wilt u helemaal geen hulp en alleen een kavel afnemen en zelf uw huis bouwen of laten bouwen door een bevriende aannemer? Ook dat is mogelijk.
Op Tabaksveld-Bull is er ruimte voor iedereen die graag in Puiflijk wil komen wonen.

Wilt u meer informatie over onze woningen? Kijk HIER voor de mogelijkheden, of neem contact met ons op.

De omgeving

Regiokaartje-Puiflijk Kaartje-Puiflijk

 

 

 

 

 

De woningen in het Tabaksveld in Puiflijk brengen de klasse van de jaren ’30 woning samen met de leefruimte en het kwaliteitsniveau waaraan we vandaag de dag gewend zijn. Door de variatie in kleurgebruik en de in het oog springende details is de uitstraling romantisch en karakteristiek.

Het is de mix van klassieke vormen en kleuren die de woningen in Tabaksveld een speels, fris gevoel geven.

Tabaksveld bevindt zich op een centraal punt binnen Puiflijk, maar waar u toch van alle rust en intimiteit van het dorp verzekerd bent. Binnen enkele minuten kunt u in het centrum van Druten zijn, waar alle voorzieningen voorhanden zijn. Druten is de belangrijkste dorpskern van het Land van Maas en Waal, en beschikt naast een uitgebreid scala aan winkels onder andere ook over een groot aantal scholen, sportaccomodaties en een cultureel centrum.

Door de centrale liging in het Land van Maas en Waal is ook de regionale bereikbaarheid van Puiflijk is zeer goed te noemen. Zeker als straks de N322 is doorgetrokken van Puiflijk naar de Prins Willem Alexanderbrug zijn de verbindingen in alle richtingen ideaal.

vv 3